Показаните изделия на Интернет страницата не се считат за оферта по смисъла на гражданското право. Производителят на изделията си запазва правото на промени в конструкцията, запазвайки външния им вид. Реалните цветове могат да се различават от показаните на снимките. Възможни са печатни грешки.
(02)9794488
antreta
antreta
АНТРЕ  БГ
Антретата на "Антре БГ" се произвеждат от ПДЧ , ПДЧ с МДФ профил и ПДЧ с МДФ лак. Сигурни сме, че всеки от Вас е виждал или има мебели от ПДЧ, затова разяснението, което ще направим е за вторите два вида. ПДЧ с МДФ профил-антрето е отново от ПДЧ, а МДФ профила е с различна форма и се ползва за обкантване на вратите, като до голяма степен постига ефекта на МДФ вратата. ПДЧ с МДФ лак- корпусите на шкафовете са от ПДЧ,а вратите са от МДФ с лъскаво(блесящо) покритие.
Важно е да отбележим, че всички материали, които "Антре БГ" влагат в производството на антретата са произведени от световните лидери в бранша и отговарят на всички изисквания за качество и безопасност.
За всички, които се интересуват в детайли от това от какво се произвеждат мебели не само у нас, но и по света сме се опитали по-долу да отговорим на някои евентуални въпроси.

От какво се произвеждат мебели?
Мебели се произвеждат от масивна дървесина (масив), ПДЧ, МДФ, метал, стъкло и дори от пластмаса. Последните три материала са сравнително слабо или средно засегнати в мебело производството за сметка първите три, които са основните суровини за производството на мебели.
Най-разпространени са мебелите произведени от ПДЧ, поради многото предимства пред изброените по-горе материали, а именно: време за производство /в сравнение с всички останали се произвеждат най-бързо/, изкючително голям избор на цветове и дървесни декори, добра здравина и устойчивост във времето и не на последно място ниска цена.

Какво е ПДЧ ?
(Плоча от дървесни частици) - много дървесни частици слепени една за друга и образуващи плочи с различни размери ( най-често 1,83м/2,44м) и дебелини. Най-често употребяваните плочи от дървесни частици са трислойните. Средният им слой е от по-груби, а двата по-тънки повърхностни слоя - от по-фини и плътно пресовани частици.

Безопасни ли са мебелите от ПДЧ?
В близкото минало плочите от дървесни частици са излъчвали свободен формалдехид( необходим за слепването на частиците)  в количества, вредни за здравето на хората. Днес се произвеждат плочи от дървесни частици от така наречения Клас Е 1, които се считат за безопасни. Плочите от Клас Е 2 отделят по-голямо количество свободен формалдехид и се използват само с допълнително повърхностно покритие.

Какво е МДФ?
Фино смлени силно пресовани дървесни частици. Като материал позволява релефни обработки, разнообразни модели, а също така е влагоустойчив. Недостатъци:  значително по-скъп от ПДЧ и поради тази причина се използва предимно за изработка на лицевата част на мебелите (вратите), изисква вторични дообработки, които костват допълнително време .

Какво е масивна дървесина (масив)?
Разбира се най-качествения материал, но и най-скъпия. Предимствата на дървото са, че е естествен материал има висока устойчивост и позволява разнообразни форми.  Недостатъци : разнообразието от цветове не е много голямо, мебелите от качествена дървесина са изключително скъпи, необходим е дълъг период от време за пълното изсъхване на материала, който ако не се остави да изсъхне води до измятане и цепене.

@ пишете ни
Всички права запазени 2015 ©  All rights reserved